Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Over Hotelbedden Nederland

De visie van HotelbeddenNederland.nl is dat kwalitatief goede bedden niet duur hoeven te zijn.

Doordat wij rechtstreeks contact hebben met de fabrikant zijn we flexibel en kunnen we kleine marges hanteren. Zo leveren we kwalitatief goede bedden voor een eerlijke prijs. Alleen met een goed bed ben je er nog niet. Klanttevredenheid is zeker zo belangrijk. Naast uitstekende bedden, willen wij u ook een uitstekende service aanbieden. Wij helpen onze klanten niet alleen passief, maar denken ook actief mee met de klant en brengen onze kennis en ideeën ook graag over. Onze vertegenwoordiger Erik komt dan ook graag bij u langs op locatie om te bekijken wat de beste oplossing voor uw locatie is. Bij zijn bezoek kan hij ook een greep uit het assortiment meenemen om te laten zien wat we kunnen leveren. U bent natuurlijk ook altijd welkom om bij ons te komen kijken.

Weet u wat u zoekt of twijfelt u nog, neem gerust contact met ons enthousiaste team. Wij helpen u graag verder!