Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Polyetherschuim matras Madelief

Productomschrijving

Polyetherschuim matras Madelief

Het matras Madelief is een matras gemaakt van polyether schuim. Dit is een veerkrachtig en flexibel materiaal opgebouwd uit vele kleine cellen. Wanneer u op dit matras gaat zitten, wordt het ingedrukt. Als u dan terug recht komt veert het materiaal terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Het matras is dubbeldoekhoes doorstikt met antiallergische watten en aan 2 zijden een rits. U heeft de keuze uit een soepel of stevig matras.

Productinformatie

Polyetherschuim matras Madelief

Hoogte matras: 16 cm
Materiaal: Koudschuim HR40
Levertijd: 2 weken

Heeft u vragen? Bel met: +31 (0)85 0647320