Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Pocketvering Matras Pioen

Productomschrijving

Pocketveringmatras Pioen

De matras Pioen is een matras met pocketvering. Dit is een matras waar staaldraad veren in zitten die apart van elkaar verpakt zijn. Hierdoor kunnen de veren apart bewegen en past het matras zich makkelijker aan aan uw lichaam. Het matras is opgebouwd uit 7 zones met 2,5 cm SG25 comfortschuim afdekking.

Productinformatie

Pocketvering Matras Pioen

Hoogte matras: 20 cm
Materiaal: 2,5 cm SG25 comfortschuim afdekking, dubbeldoek doorstikt met antiallergische watten
Levertijd: 2 weken

Heeft u vragen? Bel met: +31 (0)85 0647320