Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Koudschuim matras Roos

Productomschrijving

Koudschuim matras Roos

Het koudschuim matras Roos is een matras met koudschuim HR35. Dit is schuim dat zich perfect aanpast aan uw lichaam, daar waar uw lichaam het het meest nodig heeft. Een koudschuim matras heeft een zeer open celstructuur, waardoor het matras goed ventileert en het vocht goed opneemt.

Productinformatie

Koudschuim matras Roos

Kenmerken van de koudschuim matras Roos:
koudschuim HR35
dikte matras: 21 cm
Kerndikte: 18 cm
Elastisch dubbeldoek
Afritsbare hoes
Levertijd: 2 weken

Heeft u vragen? Bel met: +31 (0)85 0647320