Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Bonell matras Dahlia

Productomschrijving

Bonell matras Dahlia

Het matras Dahlia is een matras met bonellvering. Dit is een matras waar staaldraad veren in zitten die aan elkaar verbonden zijn. De matras is niet opgebouwd uit verschillende zones. De ventilatie van een bonellvering matras is heel erg goed. Dit zorgt voor een heerlijk slaapcomfort en een lange levensduur van het matras. Het matras is doorstikt met antiallergische watten.

Productinformatie

Bonell matras Dahlia

Hoogte matras: 17 cm
Materiaal: comfortschuim afdekking en doorstikt met antiallergische watten
Levertijd: 2 weken

Heeft u vragen? Bel met: +31 (0)85 0647320