Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Boxspring Matrassen

De beste kwaliteit boxspring matrassen

Bij Hotelbeddennederland.nl heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten matrassen. Bij de aankoop van hotelbedden kunt u kiezen uit twee soorten boxspring matrassen. Een medium en een hard matras. Een hard matras wordt aanbevolen als een persoon meer dan 85 kg weegt. Buiten de standaard boxspring matrassen is er op Hotelbeddennederland.nl een groot assortiment matrassen te vinden. Uw gasten zullen gemiddeld acht uur van een dag op uw boxspring matrassen liggen, het is dus van essentieel belang dat ze hierover tevreden zijn

Het belang van goede boxspring matrassen

Goede boxspring matrassen zijn essentieel, omdat ze de juiste ondersteuning moeten bieden. Boxspring matrassen verdelen het lichaamsgewicht. Bepaalde delen van het lichaam wegen zwaarder dan andere delen van het lichaam.Op die zwaardere punten, in de boxpring matrassen, zakken lichaamsdelen dieper weg. Hierdoor kunnen lichaamsklachten ontstaan. De boxspring matrassen van Hotelbeddennederland.nl zorgen ervoor dat het lichaam op elk punt perfect wordt ondersteund.

Soorten boxspring matrassen

De boxspring matrassen die Hotelbeddennederland.nl aanbieden zijn:

Het polyurethaan matras

Van dit type matras zijn twee verschillende soorten boxspring matrassen. Een traagschuim of een koudschuimmatras. Dit type matras kenmerkt zich door zijn zeer goede ventilatie en vochtregulatie. Dit type matras wordt vooral gebruikt bij elektrische hotel boxsprings

Het binnenveringsmatras

Bij dit type matras zijn de veren met grote aantallen aan elkaar verbonden. Hierbij is de ventilatie ook zeer goed, maar deze boxspring matrassen kenmerken zich door zeer koel te blijven. Dit type matras is voornamelijk geschikt voor vlakke boxspring bedden.

Het pocketveringmatras

Dit matras is het meest geschikt voor een boxspring. Het ligt extra comfortabel door de verschillende ‘pockets’ die in het matras zitten. De kleine veren zijn per stuk verpakt en zorgen ervoor dat ze niet in elkaar verstrikt raken.

Kijk voor complete boxsprings, matrassen en bed accessoires op Hotelbeddennederland.nl!