Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Boxspring Vienna

Productomschrijving

Model Vienna

Model Vienna heeft harde onderboxen met 12 zilverkleurige blokpoten. Het hoofdbord is strak gestoffeerd in dezelfde stoffering als de boxspring. Voor de maat 120/200 geldt 1 grote onderbox met 1 groot bonellmatras en voor de maat 140/200 krijgt u 2 onderboxen met 1 groot bonellmatras. Bij de overige maten krijgt u 2 bonellmatrassen en 2 onderboxen. De veren van een bonellmatras zijn onderling met een staaldraad aan elkaar verbonden. De matras is niet opgebouwd uit verschillende zones zoals bij een pocketvering matras. Daarentegen beschikt de matras wel over zeer goede ventilatie eigenschappen, waardoor de matras erg duurzaam is en dus lang mee gaat.

Matras
Een bonellmatras heeft 107 veren per m², met 2,2 mm draaddikte, 16 cm hoog en 5 slagen. Standaard wordt de boxspring geleverd met medium matrassen. Bij een lichaamsgewicht van meer dan 82 kg adviseren wij een hard matras. De veren in een medium matras hebben namelijk meer ruimte om te bewegen dan in een hard matras. Een hard matras voelt daardoor steviger aan.

Topper
De topper die bij deze boxspring standaard wordt meegeleverd is 4 centimeter dik en is gemaakt van koudschuim. Een positieve eigenschap van koudschuim is dat het een uitstekende vocht- en luchtregulatie heeft. Hierdoor behoudt het matras een aangename temperatuur en wordt kuilvorming voorkomen. Gegarandeerd dat u ’s ochtends weer fris opstaat. U kunt ook kiezen voor een luxe topper. Een luxe topper is ook gemaakt van koudschuim, maar is iets dikker en steviger. Slapen wordt op deze manier erg comfortabel.

Hocker
Een hocker als nachtkastje naast uw bed geeft uw boxspring net iets extra’s. De hocker wordt gestoffeerd in dezelfde stof en kleur als van uw bed. Hij oogt tijdloos en is erg praktisch; u kunt hem ook gebruiken als bijzettafeltje of extra zitgelegenheid.

Pootjes
Model Vienna wordt standaard geleverd met vierkante zilverkleurig geverfde blokpootjes. Wenst u een luxere uitstraling dan kunt ook kiezen voor wat stijlvollere pootjes van ijzer.

Uitstraling
Voor model Vienna boxspring geldt een ruime keuze aan materialen. Door de keuze van 12 verschillende stoffen en kunstleder in uiteenlopende kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij het interieur van de kamer. Daarnaast kunt u ook nog uit meerde lengtematen kiezen.

Gebombeerd hoofdbord
Model Vienna wordt standaard geleverd met een strak gestoffeerd hoofdbord. Wenst u een luxere en meer klassieke uitstraling, dan is een gebombeerd hoofdbord een goede optie. Bij een gebombeerd hoofdbord wordt de stof zo gestikt dat er een vakverdeling ontstaat met een lichte bolling.

Levertijd
Wij leveren maatwerk. U bepaalt welke stof, kleur en maat u wilt hebben. Na ontvangst van uw bestelling duurt het gemiddeld 4 weken tot wij met uw boxspring voor uw deur staan. Wij brengen € 40 in rekening per boxspring voor bezorging in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien u kosten wilt besparen, kunt u natuurlijk ook altijd uw bed zelf afhalen in ons magazijn.

Productinformatie

Boxspring Vienna

Onderdelen:
• 2 Harde onderboxen (bij 120×200 1 grote onderbox)
• 2 Bonell matrassen ( bij 120×200 en 140×200 1 groot matras)
• Gestoffeerd hoofdbord
• 12 Zilverkleurige blokpoten
• Matras-topper 4 cm dik
• Materialen: Verschillende soorten stof en leather-look
• Maten: 120 x 200, 140 x 200, 140 x 210, 140 x 220 160 x 200, 160 x 210, 160 x 220, 180 x 200, 180 x 210, 180 x 220
• Garantietermijn: 1 jaar
• Totale hoogte vloer – incl. standaard topper: 55 cm
• Totale dikte bonellmatras:17 cm
• Dikte standaard topper: 4 cm
• Hoogte hoofdbord: 106 cm met dikte 8,5 cm

OPGELET! Boxsprings van 120×200 hebben 1 grote onderbox. Denk eraan dat u deze in 1 geheel naar boven moet krijgen.

Heeft u vragen? Bel met: +31 (0)85 0647320