Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Boxspring Sydney

Productomschrijving

Model Sydney

Het model Sydney heeft harde onderboxen met 12 zilverkleurige blokpoten. Het hoofdbord is strak gestoffeerd in dezelfde stoffering als de boxspring. Voor de maat 120/200 geldt 1 grote onderbox met 1 groot bonellmatras en voor de maat 140/200 krijgt u 2 onderboxen met 1 groot bonellmatras. Bij de overige maten krijgt u 2 bonellmatrassen en 2 onderboxen. De veren van een bonellmatras zijn onderling met een staaldraad aan elkaar verbonden. De matras is niet opgebouwd uit verschillende zones zoals bij een pocketvering matras. Daarentegen beschikt de matras wel over zeer goede ventilatie eigenschappen, waardoor de matras erg duurzaam is en dus lang mee gaat.

Matras
Een bonellmatras heeft 107 veren per m², met 2,2 mm draaddikte, 16 cm hoog en 5 slagen. Standaard wordt de boxspring geleverd met medium matrassen. Bij een lichaamsgewicht van meer dan 82 kg adviseren wij een hard matras. De veren in een medium matras hebben namelijk meer ruimte om te bewegen dan in een hard matras. Een hard matras voelt daardoor steviger aan.

Topper
De topper die bij deze boxspring standaard wordt meegeleverd is 4 centimeter dik en is gemaakt van koudschuim. Een positieve eigenschap van koudschuim is dat het een uitstekende vocht- en luchtregulatie heeft. Hierdoor behoudt het matras een aangename temperatuur en wordt kuilvorming voorkomen. Gegarandeerd dat u ’s ochtends weer fris opstaat. U kunt ook kiezen voor een luxe topper. Een luxe topper is ook gemaakt van koudschuim, maar is iets dikker en steviger. Slapen wordt op deze manier erg comfortabel.

Hocker
Een hocker als nachtkastje naast uw bed geeft uw boxspring net iets extra’s. De hocker wordt gestoffeerd in dezelfde stof en kleur als van uw bed. Hij oogt tijdloos en is erg praktisch; u kunt hem ook gebruiken als bijzettafeltje of extra zitgelegenheid.

Pootjes
Het model Sydney boxspring wordt standaard geleverd met vierkante zilverkleurig geverfde blokpootjes. Wenst u een luxere uitstraling dan kunt ook kiezen voor wat stijlvollere pootjes van ijzer.

Uitstraling
Voor het S model boxspring geldt een ruime keuze aan materialen. Door de keuze van 12 verschillende stoffen en kunstleder in uiteenlopende kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij het interieur van uw slaapkamer. Daarnaast kunt u ook nog uit meerde lengtematen kiezen.

Levertijd
Wij leveren maatwerk; ú bepaalt welk model boxspring, stof, kleur, maat en accessoires u wilt hebben. Na ontvangst van uw bestelling, duurt het gemiddeld 4 weken tot wij met uw boxspring voor de deur staan. Wij brengen € 40 in rekening per boxspring voor bezorging in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien u kosten wilt besparen, kunt u natuurlijk het bed ook altijd zelf afhalen in ons magazijn. Al onze boxsprings worden met uiterste zorg gemaakt èn vervoerd!

Productinformatie

Boxspring Sydney

Onderdelen:
• 2 bonellmatrassen (bij maat 140×200, 1 groot bonellmatras)
• 2 x harde onderboxen
• Gestoffeerd hoofdbord
• 12 Zilverkleurige blokpoten
• Matras-topper 4 cm dik
• Materialen: Leverbaar in stof
• Maten: 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200
n• Garantietermijn: 1 jaar
• Totale hoogte vloer – incl. standaard topper: 55 cm
• Totale dikte bonellmatras: 17 cm
• Dikte standaard topper: 4 cm
• Hoogte hoofdbord: 96 cm met dikte van 6 cm en een breedte van 3 cm

Heeft u vragen? Bel met: +31 (0)85 0647320