Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Boxspring Cairo

Productomschrijving

Model Caïro

Het model Caïro heeft geveerde onderboxen met 12 zilverkleurige blokpoten. Het hoofdbord is strak gestoffeerd in dezelfde stoffering als de boxspring. Voor de maat 140/200 krijgt u 1 groot pocketveringmatras. Bij de overige maten krijgt u 2 pocketvering matrassen. Bij een pocketveringmatras zijn de veren verpakt in pockets (textiel zakjes). Hierdoor kan elk veertje zich dus onafhankelijk van de ander aanpassen aan de druk. De veren in een pocketmatras zijn cilindrisch of tonvormig en staan in verschillende rijen of zones. Omdat de matras is opgebouwd uit 7 zones, heeft het een goed buigbaar en soepel verenstelsel.

Matras
Het pocketmatras van model Caïro bestaat uit 280 veren per m2 en is 16 cm hoog. Standaard wordt de boxspring geleverd met medium matrassen. Bij een lichaamsgewicht van meer dan 82 kg adviseren wij een hard matras. De veren in een medium matras hebben namelijk meer ruimte om te bewegen dan in een hard matras. Een hard matras voelt daardoor steviger aan.

Topper
De topper die bij deze boxspring standaard wordt meegeleverd is 4 centimeter dik en is gemaakt van koudschuim. Een positieve eigenschap van koudschuim is dat het een uitstekende vocht- en luchtregulatie heeft. Hierdoor behoudt het matras een aangename temperatuur en wordt kuilvorming voorkomen. Gegarandeerd dat u ’s ochtends weer fris opstaat. U kunt ook kiezen voor een luxe topper. Een luxe topper is ook gemaakt van koudschuim, maar is iets dikker en steviger. Slapen wordt op deze manier erg comfortabel.

Hocker
Een hocker als nachtkastje naast uw bed geeft uw boxspring net iets extra’s. De hocker wordt gestoffeerd in dezelfde stof en kleur als van uw bed. Hij oogt tijdloos en is erg praktisch; u kunt hem ook gebruiken als bijzettafeltje of extra zitgelegenheid.

Pootjes
Het model Caïro wordt standaard geleverd met vierkante zilverkleurig geverfde blokpootjes. Wenst u een luxere uitstraling dan kunt ook kiezen voor wat stijlvollere pootjes van ijzer.

Uitstraling
Voor het model Caïro geldt een ruime keuze aan materialen. Door de keuze van 12 verschillende stoffen en kunstleder in uiteenlopende kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij het interieur van uw slaapkamer. Daarnaast kunt u ook nog uit meerde lengtematen kiezen.

Gebombeerd hoofdbord
Het model Caïro wordt standaard geleverd met een strak gestoffeerd hoofdbord. Wenst u een luxere en meer klassieke uitstraling, dan is een gebombeerd hoofdbord een goede optie. Bij een gebombeerd hoofdbord worden er knopen aangebracht en wordt de stof zo gestikt dat er een vakverdeling ontstaat.

Levertijd
Wij leveren maatwerk; ú bepaalt welk model boxspring, stof, kleur, maat en accessoires u wilt hebben. Na ontvangst van uw bestelling, duurt het gemiddeld 4 weken tot wij met uw boxspring voor de deur staan. Wij brengen € 40 in rekening per boxspring voor bezorging in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien u kosten wilt besparen, kunt u natuurlijk het bed ook altijd zelf afhalen in ons magazijn. Al onze boxsprings worden met uiterste zorg gemaakt èn vervoerd!

Productinformatie

Boxspring Cairo

Onderdelen:
• 2 geveerde onderboxen
• 2 Pocket matrassen ( bij 120×200 en 140×200 1 groot matras)
• Gestoffeerd hoofdbord
• 10 Zilverkleurige blokpoten
• Matras-topper
• Materialen: Verschillende soorten stof en leather-look
• Maten: 140 x 200, 140 x 210, 140 x 220 160 x 200, 160 x 210, 160 x 220 180 x 200, 180 x 210, 180 x 220
• Garantietermijn: 1 jaar
• Totale hoogte vloer – incl. standaard topper: 55 cm
• Totale dikte matras:17 cm
• Dikte standaard topper: 4 cm
• Hoogte hoofdbord: 106 cm met dikte 8,5 cm

Heeft u vragen? Bel met: +31 (0)85 0647320