Slaapcomfort

De aankoop van een goed bed is in uw branche zeer belangrijk. Een goede nachtrust betekent namelijk tevreden gasten. Een comfortabele boxspring zorgt ervoor dat uw gasten zich kunnen ontspannen, comfortabel liggen en heerlijk slapen, zodat ze de volgende dag weer fit wakker worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en blijven daarom continue onze klantenservice verbeteren. We zijn iedere grote of kleine klant graag behulpzaam en denken graag mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.

Kwaliteit

Onze boxsprings hebben een hoogwaardige kwaliteit en door de ruime keuze aan stoffen en kleuren, kunt u altijd een stijl vinden die perfect aansluit bij uw interieur.

Bed accessoires

Bijpassende bed accessoires

Bij Hotelbeddennederland.nl heeft u een ruime keus uit verschillende soorten hotelbedden en boxspring matrassen, maar ook uit verschillende soorten bed accessoires. Mocht u plek hebben voor bed accessoires, dan raden wij u deze zeker aan. Naast dat de boxsprings in verschillende kleuren en materialen beschikbaar zijn, zijn ook de bed accessoires in deze kleuren en materialen beschikbaar. Hierdoor zorgt u voor een strakke uitstraling van uw hotelkamers.

Stijlvolle bed accessoires

Wij bieden u verschillende soorten bed accessoires aan. Of de bed accessoires bij de kamer en bij de boxspring passen hangt natuurlijk af van de grootte van de hotelkamer. Hieronder ziet u welke bed accessoires Hotelbeddennederland.nl aanbiedt.

De hocker: Dit is een moderne versie van het traditionele nachtkastje en is het meest populaire product onder de bed accessoires. Het is een kubusvormige blok dat hetzelde materiaal heeft als de boxspring. Het kan dienen als bijzettafeltje, maar ook als poef om op te zitten. Multifunctioneel dus! Wij bieden twee soorten hockers aan. De standaard hocker en de hocker met schapje. Ze zijn in 18 kleuren beschikbaar.

Het beddenbankje: Ook dit product is verkrijgbaar in dezelfde materialen en kleuren als de hotel boxsprings. Ook dit product hoort bij de populaire bed accessoires. Het beddenbankje heeft een strak design en zorgt voor een sfeervollere look van uw hotelkamers.

Het voetbord: Een boxspring heeft standaard een hoofdbord, maar kan ook worden voorzien van een voetbord. Het zorgt voor een andere uitstraling en kan dienen om het matras en het beddengoed beter op zijn plek te laten liggen.

Overige assortiment

Naast uitstekende kwaliteit boxspring accessoires bieden wij ook boxsprings en matrassen aan van uitstekende kwaliteit. De bed accessoires kunnen in dezelfde stijl worden geleverd als de boxspring bedden, waardoor uw hotelkamers een stijlvollere look krijgen.

De meest stijlvolle bed accessoires vindt u dus op Hotelbeddennederland.nl!